Son xəbərlər
![S. P. Həsənov "Ev şəraitində Meyvə və Tərəvəzin konservləşdirilməsi" PDF](/uploads/posts/2024-02/1709223714_indir.webp)
Kitabda meyvə-tərəvəzin insan həyatında əhəmiyyəti, onlardan təzə və emal halında istifadə olunması, meyvə-tərəvəz və giləmeyvələrin ev şəraitində konservləşdirilməsi öz əksini tapmışdır. Konservləşdirmənin üsulları, sterilizə və pasterizə, mikroorqanizmlər, onların konservləşdirmədə rolu, meyvə tərəvəzlərin təzə halda, konservləşdirilmiş halda saxlanması zamanı xarab olmaları və onların səbəblərinə ətraflı yer verilmişdir. Kitab ev şəraitində konservləşdirmə və emal ilə məşğul olan əhali üçün nəzərdə tutulmuşdur.
Kitab müəllifin şəxsi vəsaiti hesabına nəşr olunub.